اولین نشست ریاضی با عنوان ریاضیات شایسته توجه

يکشنبه 7 خرداد 1396  |   |

فراخوان مقاله

بدین وسیله از کلیه صاحب نظران و علاقه مندان به رشته ریاضی دعوت می شود با ارائه نقطه نظرات و تحقیقات خود در قالب یک مقاله با محوریت یکی از موضوعات

1.  مدرس ایده آل ریاضیات از نظر شما چگونه است و چه روش هایی را برای عمق بخشیدن و جذاب سازی آموزش ریاضیات مفید می دانید؟
  2.  به نظر شما سیاست های کلان مدیریتی در زمینه های آموزشی و شغلی در کشور تا چه اندازه می توانند در شکل گیری میزان علاقه مندی دانش آموزان به ریاضیات نقش داشته باشند؟

علاوه بر آنکه یاری دهنده ما در گسترش و تعمیق آموزش و کاربرد ریاضیات در جامعه باشند. از مزایای زیر بهره مند گردند:

الف)به مقالات برتر در روز نشست عمومی ریاضی در تاریخ 12/12/93 ساعت 12 جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.
ب)مقالات برتر در شماره بعدی مجله مبنا (گاهنامه خانه ریاضیات بروجن) به نام نگارنده مقاله چاپ خواهند شد.
ج) مقالات برتر به نام نگارنده در وب سایت رسمی خانه ریاضیات بروجن درج خواهند شد.
توجه: در داوری مقالات ، رعایت ارتباط مقاله با موضوع انتخابی، رعایت الگوی ارائه شده در فایل Word زیر، شیوایی و قدرت بیان قلم نویسنده، رعایت قواعد دستور زبان فارسی، استفاده از مثال های مناسب، ارائه راهکارهای عملیاتی مناسب برای پیشبرد اهداف، استفاده از مراجع داخلی و خارجی معتبر و در نهایت ارائه نتیجه گیری مستدل از مقاله ، مد نظر خواهد بود.

توجه: حداکثر مهلت ارسال مقالات تا 1393/12/10 خواهد بود. و ارسال مقاله تنها از طریق سایت نشست قابل انجام است .

شنبه 25 بهمن 1393  11:32

تعداد بازديد از اين خبر : 1660
همه‌ی حقوق مادی و معنوی این وب‌گاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن می‌باشد.  © ۱۳۹۱